Dusan Djordjevic verraste de Oostendse supporters met een filmpje op de sociale media. Bij Filou Oostende komt er nog geen bevestiging van een tiende seizoen van de Oostendse dirigent.

“Zoals jullie weten eindigde het seizoen plots. Helaas hadden we niet voldoende tijd om te bewijzen dat we dit seizoen de beste ploeg zijn. We zijn uitgeroepen als kampioen, maar we hadden dat allemaal liever op het terrein in de finale van de play-offs willen bewijzen met onze supporters in de arena. In elk geval wil ik allen danken voor de eindeloze steun die voor alle spelers veel betekent. Ik hoop iedereen volgend seizoen terug te zien. Thuis proberen we onze fysieke conditie op peil te houden.”

Het clubbestuur van Filou Oostende wil niet bevestigen dat Djordjevic nog een extra, tiende seizoen voor de kampioen speelt.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u