Jamie-Lee Vandewynckele trekt volgend seizoen van KB Oostende Bredene naar Latem-De Pinte.

Het was niet echt de bedoeling van Jamie-Lee Vandewynckele om in het tussenseizoen een andere ploeg te zoeken. “Ik was niet op zoek naar een andere ploeg. Ik werd gecontacteerd door LDP Donza en het was een mooi aanbod. Ik wil vooral op het niveau van tweede landelijke sterker worden en was klaar voor een nieuwe uitdaging.”

“De bedoeling bij LDP Donza is om sterker te worden en zo hoog mogelijk in het klassement te eindigen. Ik wil graag coach Bruno Van Gorp bedanken voor de kansen die ik van hem gekregen heb. Ook coach Melissa Deblaere bij de U19 zorgde voor een leuke samenwerking bij de U19 van KB Oostende Bredene. Ik heb veel kansen gekregen en heel wat mooie herinneringen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u