Hubo Limburg United heeft voor volgend seizoen een overeenkomst afgesloten met de Amerikaanse center Luke Knapke.

“De 23 jarige center, geboren op 10/01/1997 te Ohio, zal volgend seizoen zijn eerste keer overzees spelen. De center (2m11) komt rechtstreeks van college, waar hij als basisspeler uitkwam voor Toledo Rockets. Luke is het prototype van een moderne center met goede ball handling skills, een goed shot en veel power onder de borden”, staat op de site van Limburg United te lezen. 

“Ook willen we graag bevestigen dat de samenwerking met Ajay Mitchell, Ferre Vanderhoydonck en Jarne Lesuisse volgend seizoen zal worden verdergezet! Deze 3 Limburgse youngsters zagen we afgelopen seizoen reeds enkele keren mooie invalbeurten maken en zullen komend seizoen zowel deel uitmaken van het HLU A-team (EuroMillionsleague), als van het HLU Academy B-team (Top Division One 1).”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u