Jenna Van Lierde moest na dit plots afgebroken seizoen op zoek naar een nieuwe club en vond die uitdaging bij eersteprovincialer Willebroek.

“Ik heb dit seizoen bij Antwerp Giants gespeeld”, vertelt Jenna Van Lierde. “Maar helaas, door bepaalde beslissingen van het bestuur, is er geen ploeg meer in tweede landelijke bij de Giants. We waren dan ook allemaal een beetje aan ons lot overgelaten.”

“Ik kreeg een berichtje van Willebroek en we belden met elkaar. Ik had meteen een goed gevoel bij de ploeg. Alles gaat er heel familiaal en vriendelijk aan toe. Ik zit er ook helemaal niet mee in om van tweede landelijke naar eerste provinciale te trekken, omdat ik nu echt het gevoel heb dat ik effect zal hebben in deze ploeg en dat we samen iets kunnen bereiken.”

“Echte doelstellingen naar volgend seizoen zijn er nog niet uitgesproken, maar ik heb de indruk dat ze bij Willebroek allemaal heel positief ingesteld zijn en dat het komende seizoen alleen maar beter kan lopen dan dit jaar. Volgend seizoen wordt mijn achttiende, ik basket al sinds mijn zes jaar. Ik hoop vooral dat ik bij Willebroek een thuis kan vinden waar ik nog kan groeien.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u