Wesley Mahieu was afgelopen seizoen met 14 punten per wedstrijd topschutter van tweedeprovincialer VK Iebac Ieper. Ook volgend seizoen blijft hij de ploeg trouw.

We peilden naar de ambities voor volgend seizoen. “Ik verwacht van onze ploeg komend seizoen toch wel iets meer dan de voorgaande twee jaren. Onze aanpassingsjaren zijn voorbij waardoor we toch iets hoger mogen mikken dan het behoud. Onze ploeg wordt voor volgend seizoen versterkt met twee externe spelers naast de volledige ploeg die aan boord blijft bij VK Iebac.”

“Ook krijgen jonge gasten van Two de kans om mee te trainen en te spelen in tweede provinciale. Het plaatje klopt als een bus voor mij. Het rest ons alleen nog dit in de werkelijkheid op het terrein te brengen! De reeks staat ongeveer voor 85 procent vast waardoor ik toch de top zes als ambitie naar voren schuif. We proberen van Iebac opnieuw een echte thuisploeg te maken waardoor elke tegenstander wel met ons rekening zal moeten houden.”

“We zien het allemaal heel goed zitten, zeker met de versterkingen die zijn binnengehaald. Het is nu gewoon nog aftellen naar de start van het nieuwe seizoen. Eenmaal het begonnen is hopen we dat iedereen blessurevrij zal blijven. Als de teamcohesie op peil staat, zullen de resultaten wel snel volgen. Iebac is en blijft een hechte familieclub. Eentje met heel veel ambitie waarmee we de komende jaren hopelijk terug naar eerste provinciale kunnen geraken.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u