Nick De L’Or verlaat na dit seizoen Boom en speelt opnieuw in tweede landelijke, maar nu voor Tienen.

“Om te beginnen ben ik veranderd van ploeg voornamelijk omdat ik terug wat meer matchritme wou opdoen”, vertelt Nick De L’Or. “Ik speelde bij Phantoms wel mee maar ben altijd gewoon geweest om nog meer betrekking te hebben in een ploeg en dat heb ik wat gemist. Vandaar de stap naar Tienen.”

“Waarom Tienen? Ik heb enkele jaren terug samengespeeld met Mathias Faes die daar nu speelt en ik merk dat er een leuke band tussen de coach en mij kan komen. Ik apprecieer zijn visie op het basketbal net zoals hij mijn spel apprecieert, zo lijkt me toch. Ik ben niet zo neig op de hoogte van de doelstellingen van Tienen volgend jaar, maar ik vermoed dat ze wel willen meespelen voor de eerste plek. Althans zo is mijn visie, spelen om te verliezen lijkt me tijdverspilling.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u