Na een jaartje Kangoeroes Pitzemburg Mechelen speelt de 20-jarige Rhunne Vandenhoudt volgend seizoen voor Brasschaat in eerste landelijke.

“Ik heb dit jaar bij Kangoeroes gespeeld maar dit seizoen is spijtig genoeg anders uitgedraaid dan verwacht. We wonnen maar één wedstrijd in heel het seizoen. Dit was voor mij de grootste reden om een andere ploeg te zoeken omdat ik hoe dan ook in eerste landelijke wilde blijven spelen voor mijn eigen ontwikkeling.”

“Ik heb het geluk gehad dat Brasschaat mij een aanbieding heeft gegeven die ik waarschijnlijk nooit meer zou meemaken. Ik hou van een club met ambitie en dat had Brasschaat in mijn ogen wel. Ik hoop dat ik dus volgend jaar mij iets gelukkiger voel maar daar maar ik mij geen zorgen over.”

“Ik woon wel in Limburg maar gelukkig studeer ik in Antwerpen LO-leerkracht en zit ik daar op kot. Dat maakt de afstand wat gemakkelijker om te gaan trainen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u