Tim Van Driessche ruilt Geraardsbergen in Erpe-Mere, dat nieuw zal zijn in tweede landelijke.

“Ik ben op zoek gegaan naar een andere ploeg omdat wij dit seizoen zakten naar eerste provinciale en ik mij nog niet klaar voel om niet meer in landelijke te spelen. Daarvoor voel ik mij nog iets te jong. Ik heb gekozen voor Black Boys Erpe-Mere omdat het een ploeg met ambitie is, een leuke mix van ervaren spelers zoals Sven Veldeman en jonge spelers zoals Vince Van Der Veken. En ook ex-ploegmaats zoals Sam Verstraeten. Natuurlijk is dit ook heel dicht tegen mijn woonplaats, dus dat is mooi meegenomen.”

“Erpe-Mere is een club die bekend staat om de goeie sfeer, op en naast het veld, dus laat ons zeggen dat dit wel een groot voordeel is in mijn 25ste basketseizoen, dat er ook veel amusement aan te pas zal komen. Qua doelstelling denk ik dat we realistisch moeten zijn. Het is een nieuwe ploeg in landelijke en zal dus weer eventjes de draai moeten vinden. Nieuwe spelers moeten ingewerkt worden en op elkaar ingespeeld geraken. We hebben heel veel scorend vermogen en zullen dus moeten zien dat het balletje goed rond gaat en dat we vooral naar het beste shot zoeken in plaats van naar het snelste vrije shot.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u