Jonas Muys moest noodgedwongen op zoek naar een nieuwe ploeg, nadat Duffel besloot de eerste ploeg te schrappen.

“Nadat ik van het bestuur te horen kreeg dat Duffel volgend seizoen zijn ploeg in eerste landelijke zou opdoeken, ging ik op zoek naar een ploeg op hetzelfde niveau of eentje met veel ambitie. Die ambitie heb ik bij Nieuw Brabo Antwerpen in eerste provinciale gevonden.”

“Zij hebben me kunnen overtuigen. Hun huidige ploeg heeft het niet slecht gedaan en ze hebben ook duidelijk laten blijken dat hun ambitie voor de toekomst in het landelijke basketbal ligt. Bovendien is het de ploeg waarbij ik van de premicroben tot de miniemen speelde. Een belangrijke rol in mijn basketbalcarrière dus en ik wil dan ook helpen om hun doelstellingen te realiseren.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u