Ondanks een eerder akkoord, moesten de Sint-Niklase Condors op zoek naar een nieuwe coach. De keuze viel op Nico L’Erario.

De nieuwe coach van Sint-Niklase Condors B is Nico L’Erario. In het verleden was hij al actief als coach bij Vilvoorde in eerste provinciale, bij Aarschot in tweede landelijke en als assistant coach bij Woluwe in Top Division Two.

Op de voorlopige reeksindelingen van Basketbal Vlaanderen staat de B-ploeg van Sint-Niklaas ingedeeld in tweede provinciale. Dat zou betekenen dat The Tower Aalst afziet van promotie. Sint-Niklaas eindigde pas als derde in zijn reeks.

“Het is zeker zo dat we de promotie naar tweede provinciale zouden aanvaarden”, klinkt het bij voorzitter Ronan Rotthier. “Vorig jaar eindigden we tweede, maar was er slechts één stijger. Een mogelijke promotie zou nu echt wel een geschenk zijn. Dat sluit iets beter aan bij onze A-ploeg.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u