Tom Poppe en niet Giovanni Bozzi zoals eerst gedacht werd zal volgend seizoen de damesploeg van Spirou Charleroi coachen.

“De nieuwe voorzitter is zeer ambitieus”, vertelt Tom Poppe aan de krant L’Avenir. “Iedereen kijkt dezelfde richting uit ook. We proberen vooruitgang te boeken en iets op te bouwen. Ik kijk er enorm naar uit om samen te werken met Fulvio Bastianini die sportief directeur van de jeugd is. We kennen elkaar al heel lang en zitten op dezelfde golflengte.”

Er moeten nog wat speelsters aangetrokken worden om het team te vervolledigen, maar er is al wat potentieel. “Gelukkig hebben we genoeg tijd om de juiste keuzes te maken en een solide basisvijf bij elkaar te brengen. Op dit moment beseffen nog maar heel weinig clubs hoe anders het allemaal zal zijn na de coronacrisis.”

Poppe zal ook Gembloux, waar hij de herenploeg coacht, verder onder zijn hoede nemen.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u