Velibor Buha speelde dit seizoen bij Geel in Top Division Two. Volgend seizoen komt hij op hetzelfde niveau uit, maar dan bij Esneux.

“Esneux was voor volgend seizoen op zoek naar een speler op de 5-positie”, vertelt Velibor Buha ons. “Ik hoorde veel goede dingen over de club en iedereen die erbij hoort, dus dat maakte het veel gemakkelijker om een beslissing te maken. We speelden afgelopen seizoen twee keer tegen hen en ik weet welk soort basketbal ze spelen. Ik vind van mezelf dat ik binnen hun filosofie pas.”

“Esneux eindigde vorig seizoen op de vierde plaats in een sterke competitie. Een plaatsje in de top drie is voor volgend seizoen dan ook zeker mogelijk. Er zijn nog heel wat andere ploegen met ambities, maar we gaan er elke week opnieuw voor spelen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u