Gardy Dreesen vertrekt in het tussenseizoen bij Limburg United en speelt volgend seizoen bij GSG Aarschot.

“Volgend jaar kom ik uit voor GSG Aarschot”, vertelt de 19-jarige Gardy Dreesen. “Zowel bij de A- als de B-ploeg en ook bij de U21 indien nodig. Ik koos voor Aarschot omdat het een ambitieuze club is met heel veel gedrevenheid om te streven naar progressie. Ze willen ook stappen vooruit zetten als team en geven heel veel kansen aan jonge spelers bij hun seniorenteams.”

Dreesen is afkomstig uit Port-au-Prince in Haïti, maar woont nu in Zonhoven. “Ik zag deze transfer ook als een perfecte kans voor mij om in deze club verder te groeien op hoog niveau, ervaring op te doen bij mijn nieuwe ploegmaten en zo nog altijd mijn ambitie op te volgen om prof te worden. Mijn persoonlijke doelstellingen volgend jaar zijn in de eerste plaats progressie maken als speler, maar ook bijleren van mijn ploegmaten en natuurlijk een goede ploegmaat zijn naar hen toe!”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u