Na een jaartje Kangoeroes Pitzemburg Mechelen keert Jade Wouters terug naar het oude vertrouwde Basket Willebroek.

Willebroek heeft contact met me opgenomen om terug te komen naar Willebroek om hun tweede ploeg te versterken”, klinkt het bij Jade Wouters. “Zelf heb ik hiervoor gekozen omdat dit een vertrouwde omgeving is en ik ook al zeven seizoenen bij Willebroek heb gespeeld.”

“Onze doelstelling? Is om zelf een betere speelster te worden, om mijn niveau terug op te pakken want vorig seizoen ben ik ook een tijdje uit geweest door een blessure en ben daardoor een beetje uit mijn ritme geraakt. Het was een jaar met ups en downs waaruit ik heb geleerd. Nu wil ik graag terug in een omgeving terechtkomen die ik al ken en daarvoor is Willebroek de juiste plek. Tweede landelijke is de reeks die mij het best ligt en ik zou met Willebroek graag zo hoog mogelijk willen eindigen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u