Vincent Peeters speelt volgend seizoen in Top Division One bij Oxaco Boechout. Hij komt over van Antwerp Giants Two uit derde klasse.

“Ik wou terug in tweede nationale spelen”, klinkt het meteen bij Vincent Peeters. “Ik denk dat ik daar momenteel het beste kan groeien, zeker als ik omringd word door ervaren spelers, want ik was namelijk de oudste speler in mijn vorige ploeg.”

“Ik hoop veel van hen te kunnen leren op training. Misschien wil ik ooit nog doorgroeien tot in eerste nationale, dus dit lijkt mij de perfecte tussenstap. Misschien blijf ik ook gewoon mijn carrière in tweede klasse spelen, wie weet… Ik koos voor Oxaco omdat zij elk jaar, behalve vorig seizoen, altijd goed meespelen aan de top. Ik wil heel competitief zijn en ik denk dat ik met mijn positie en kwaliteiten hun team heel goed kan aanvullen.”

“De doelstellingen zijn allereerst de play-offs halen en dan zo hoog mogelijk te eindigen uiteraard. Ze speelden een jaar terug kampioen dus ik zie niet in waarom dit niet nog eens kan. Ik studeer nog in Antwerpen, handelswetenschappen, en dat valt goed te combineren met hun trainingen en wedstrijden. Ik wil beide dingen goed doen: basket en mijn diploma halen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u