Axel Ibens moest na dit seizoen noodgedwongen Bornem inruilen voor Phantoms Boom.

“Bij Bornem hebben wij eind januari te horen gekregen dat het nieuwe bestuur een heel andere weg wil gaan en de volledige kern dus op zoek mocht gaan naar een nieuwe club”, klinkt het bij Axel Ibens.

“Ik koos voor Phantoms Boom omdat dit een club met ambitie is. De visie die ze hebben sprak mij enorm aan, ze hebben een perfecte mix van jonge talentvolle spelers en een aantal ervaren spelers. Dit zorgt ervoor dat ze als een sneltrein door de competities gaan. Ik was meteen overtuigd toen ik een aanbieding van hen kreeg.”

“Voor de club is het heel duidelijk, ze willen zo snel mogelijk terug in de nationale reeksen komen. Deze doelstelling komt ook overeen met mijn persoonlijke doelstelling, dus het is zeker een match op dat vlak. Ik kijk er enorm naar uit naar de start van het seizoen. De ploeg is goed uitgebalanceerd en er staat een jonge gemotiveerde coach aan het roer.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u