Brent van Hamme ruilt Basket Willebroek in voor tweedeprovincialer Londerzeelse Dunkers.

“Ik ging op zoek naar een andere ploeg omdat ik het hoge niveau bij Basket Willebroek niet meer kon combineren met mijn studies. Ik koos specifiek voor de Londerzeelse Dunkers omdat ik daar als jeugdspeler in 2007 ben gestart. Ik heb dan in 2018 beslist om op een hoger niveau te gaan spelen, landelijk, bij Red Vic Wilrijk onder leiding van Johan Foerts.”

“Na één seizoen Red Vic ben ik overgestapt naar Basket Willebroek waar ik in derde klasse mocht meetrainen. Het terugkeren naar De Londerzeelse Dunkers geeft mij een gevoel van thuiskomen. Mijn ambitie met mijn volgende team bij De Londerzeelse Dunkers is het team terug in eerste provinciale te krijgen. Graag bedank Red Vic Wilrijk en Basket Willebroek voor de mooie voorbije seizoenen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u