Denis Seck start zijn carrière als basketbalcoach volgend seizoen bij de herenploeg C van Jeugd Gentson in derde provinciale. Zelf speelt hij ook nog bij Black Boys Erpe-Mere, maar ook in de corporatieve ploeg van Gentson. Als papa van Myron die bij de U12 van Gentson speelt, kent hij de club goed.

“Het is een nieuwe uitdaging”, zegt Denis Seck. “Het intrigeert me enorm om een goede coach te worden. Ik kreeg ook de aanbieding om begeleid te worden, zodat ik daar een kans in zie om te groeien in de coachen.”

“Ik geloof ook dat er in derde provinciale goed basketbal gespeeld kan worden. Zelf ben ik nog aan de slag als speler bij Erpe-Mere in tweede landelijke. Ik ga beide dingen combineren, zodat ik rustig de overstap kan maken naar coaching.”

“Met Gentson moeten we in de bovenste helft van het klassement eindigen, als we de juiste wilskracht en het nodige karakter tonen, zowel op als naast het terrein. Hopelijk kunnen we volgend seizoen coronavrij beginnen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u