Laurent Falmagne verlaat Royal IV Brussel en gaat volgend seizoen bij Bavi Vilvoorde spelen.

“Ik besliste om voor een transfer te kiezen, omdat ik nood heb aan een club met meer organisatie”, klinkt het bij Laurent Falmagne. “Dat was er niet bij Royal IV. Vilvoorde was de beste optie van alle aanbiedingen die ik kreeg. Het waren er meer dan tien, maar zij schonken me het meest vertrouwen.”

“Ik ken de coach van Vilvoorde ook goed, hij was nog assistent bij Royal IV. De ambities liggen vooral op de ontwikkeling van de spelers. Ik wil natuurlijk geen enkele wedstrijd wedstrijd verliezen en denk dat een plaatsje in de top vijf zeker mogelijk moet zijn. Onze coach mikt op de eerste plaats en dat moet ook kunnen.”

“Ik had nog altijd kunnen blijven werken om op het hoogste niveau te spelen, in eerste klasse of in het buitenland, maar ik kies er nu voor om op een lager niveau te spelen omdat ik met een persoonlijk project bezig bent dat veel tijd inneemt. Als dat niet lukt, dan probeer ik de volgende seizoenen weer alles uit de kast te halen om op het hoogste niveau te geraken.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u