Robin Mestdagh keert na twee seizoenen bij Gent Hawks terug naar Melco Ieper in Top Division One.

“Na een zevental jaar in Gent te hebben gewoond, verhuis ik volgende zomer met mijn gezin terug naar Ieper, waar ik opgegroeid ben”, vertelt Robin Mestdagh.” Vandaar dus ook mijn beslissing om van ploeg te veranderen en op een zo hoog mogelijk niveau zo dicht mogelijk bij huis te spelen.”

“De keuze voor Melco lag een beetje voor de hand. Voor mijn twee jaar bij Gent Hawks heb ik reeds zes jaar bij Melco gespeeld. Ik ken de club dus ook goed en heb er veel vrienden. Bovendien heeft de club een hele goede structuur en is ze gezond ambitieus.”

“De doelstelling zal zijn om minstens de play-offs te halen en als het kan top vier om zo met goede kansen de play-offs te kunnen aanvangen.”

“Het huidige seizoen is abrupt geëindigd maar bij deze wil ik alle mensen van Gent Hawks bedanken voor de voorbije twee seizoenen. Ik heb er heel graag gespeeld en zal er altijd met plezier aan terug denken.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u