Julie Jacobs trekt volgens seizoen in tweede landelijke van Houtem naar LDP Donza.

“Ik ben niet actief op zoek gegaan naar een andere ploeg maar de coach van Donza heeft mij ervan overtuigd om toch na te denken om bij Donza te komen. Hij stelde mij een heel goed en ambitieus programma voor, waardoor ik beslist heb om de overstap te maken.”

“Hoofdzakelijk door de coach heb ik dus mijn keuze gemaakt. Toen ik op gesprek kwam, heeft hij mij volledig overtuigd met zijn project. Hij liet duidelijk merken dat hij mij al een aantal keer heeft zien spelen en mij er wel graag bij wou en dat vind ik persoonlijk heel belangrijk dat een coach je in zijn team wilt. Ook is het een jong team en ik denk dat we allemaal nog heel veel kunnen groeien.”

“We hebben een jong team dat heel veel potentieel heeft. Ik denk dat het team veel werklust heeft en dat we hopelijk in de middenmoot tot hoog kunnen eindigen, maar in onze reeks weet je nooit. Dat is juist het leuke aan basket en aan de reeks van dit seizoen geweest. Elke wedstrijd moet gespeeld worden en je weet nooit op voorhand wie er gaat winnen. Maar ik denk dat het een team is dat er voor elke wedstrijd ervoor zal gaan.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u