Robin Vantoortelboom ruilt KB Gistel Oostende B in voor reeksgenoot KBBC Oostkamp A.

“Ik ging op zoek naar een nieuwe ploeg toen ik hoorde dat mijn ex-ploeg KB Gistel Oostende B volgend jaar ging stoppen. Er waren nog andere opties maar persoonlijk vond ik die niet de beste keuze. Ik wil nog steeds zo hoog mogelijk geraken en het is mijn doel om ooit in tweede klasse te spelen.”

“Het aanbod van Oostkamp was precies wat ik zocht. Een zeer goeie draaiende ploeg in derde klasse met twee zeer goede coaches. Over de doelstellingen voor volgend jaar wil ik nog niet zo heel veel zeggen. Ik hou ervan om te winnen, dus als het van mij afhangt wil ik zo hoog mogelijk eindigen. Ik zou graag mijn ex-ploegmaten willen bedanken en de twee coaches voor het mooie jaar dat we helaas hebben moeten stilleggen door de gekende omstandigheden. Ik wens ze alle succes in de toekomst!”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u