Brent Bornauw van Olympia Denderleeuw speelt volgend seizoen voor tweedelandelijker Basket Waregem B.

“Ik was eerst niet meteen op zoek naar een nieuwe club. We hebben bij de U21 het nationale niveau bereikt onder coach Alain Defraigne en ook met Olympia B en coach Vicky Hendrickx hebben we het als jonge ploeg uitstekend gedaan.”

“Naarmate het seizoen vorderde, gaven een aantal spelers aan te vertrekken. Dit heeft dan ook de doorslag gegeven om zelf iets anders te zoeken. Na een aantal aanbiedingen sprong die van Basket Waregem er bovenuit, een jonge talentvolle ploeg vol ambitie en een coach die gedreven is om te winnen.”

“Ikzelf ben zeer competitief ingesteld en wil zoveel mogelijk winnen. Mijn doel is nog steeds om zo hoog mogelijk te spelen. Graag wil ik mijn ex-ploegmaten en coaches bedanken voor de onvergetelijke momenten zoals de Finale van de Beker van Vlaanderen, Final Four en zo veel meer!”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u