Jessica Van Hoof vertrok noodgedwongen bij Antwerp Giants B in tweede landelijke en komt volgend seizoen uit voor Notre Dame Leuven.

“Net zoals mijn medespeelsters bij Giants waren we jammer genoeg nogal wat verontwaardigd dat na een heel fijn seizoen zowel op als naast het veld er besloten is geweest om onze ploeg te schrappen. Zij wilden graag dat ik bleef voor de eerste landelijke ploeg, maar mits ik verhuis richting Brussel was de verplaatsing in combonatie met mijn job niet haalbaar.”

“Daarom was de keuze voor de hand liggend om zowel op privévlak als op basketvlak terug naar de roots te keren. Ik heb mijn beste herinneringen rond basket in Leuven opgebouwd. Om daar nu oude teammates van 10 jaar geleden terug te vinden is super. Ook met John Van Crombruggen als coach, met wie ik in het verleden bij Leuven zelfs nog kampioen speelde in tweede landelijke, hebben we er een ervaren coach bij die steeds ambitieus blijft.”

“Bij Leuven is er nog enige onzekerheid over de reeks waar we in zullen belanden. Al kregen we hoopvol nieuws van de VBL dat de kans toch reëel is dat we in 2e landelijke kunnen aantreden. Dan zullen we zeker bewijzen dat we daar terecht thuishoren. Starten we in eerste provinciale dan is er maar één duidelijk doel en dat is voor die kampioenstitel gaan. Ik kijk er alvast enorm naar uit om met deze bende er vol voor te gaan. Ik ben terug thuis. En zou graag hier mijn carrière afsluiten.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u