Steven Vlasschaert verlaat Houtem in tweede landelijke voor eersteprovincialer Ninove.

“Na drie mooie jaren bij BBC Houtem was het tijd voor een nieuwe uitdaging. De voorbije jaren hebben we ons als ploeg mooi kunnen promoveren van eerste provinciaal naar tweede landelijke. Een fantastische ervaring die elk van ons met zich blijft meedragen. Uiteindelijk is de moment aangebroken om opnieuw op zoek te gaan naar vernieuwing.”

“Zowel op als naast het veld zijn er in de afgelopen jaren mooie vriendschappen ontstaan. Bij BBC United Ninove hoop ik uiteraard dat ik deze lijn zal kunnen doortrekken. BBC United Ninove is een ploeg waar er een familiale sfeer heerst. Uit ervaring weet ik dat een goede groepssfeer zich vertaalt naar succesvolle resultaten op het veld.”

“De coach is voor mij geen onbekende gezien hij mij al coachte tijdens mijn jeugdopleiding bij Okapi Aalstar. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om te kunnen starten aan het nieuwe seizoen. Aangezien ik iemand ben met een winnaarsmentaliteit hoop ik mijn team te kunnen meenemen in deze visie. Het team heeft vorig jaar al een mooie prestatie kunnen neerzetten waardoor deze positieve vibe vast en zeker aanwezig zal zijn”, besluit de 23-jarige Aalstenaar.

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u