Martijn Dewulf staat volgend seizoen aan het hoofd van Falco Gent D dat promoveerde naar derde provinciale.

“Na een schitterende start en een perfect parcours in de heenronde met 12 op 12 waren we gebrand op de promotie met Falco D. We zijn een bende spelers die al sinds ons 8 jaar samen spelen en de promotie moest een kers op de taart worden. Door de vroegtijdige stopzetting zijn we op de tweede plaats geëindigd wat recht gaf op promotie. We zijn blij met de promotie maar we hebben ons feestje moeten missen samen met de supporters en vrienden.”

“We hebben de kern van Falco D van vorig jaar in twee gesplitst, met negen spelers gaan we door naar derde en met de andere spelers plus een reeks jeugdspelers maken we een nieuw team in vierde provinciale onder leiding van coach Lars Deraedt. Met Falco D willen we de verrassing worden van de reeks. We geven het team de kans om te wennen aan de nieuwe reeks.”

“Verder neem ik voor tweede jaar de coördinatie van de onderbouw op mij in combinatie met de U12A en U14B. Het wordt weer een druk basketjaar, maar na al de maanden zonder trainingen en wedstrijden heb ik extra zin om er weer in te vliegen.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u