Renée Denys speelt volgend seizoen niet langer voor Dessel-Retie, maar trekt richting Lummen.

“Ik ging niet echt op zoek naar een andere ploeg, maar ik had een jaar geleden ook al eens met Lummen gepraat om de overstap naar ginder te maken. Ik heb dit toen niet gedaan, maar ik bleef wel in contact met Lummen. Zo heb ik het X-Mas Tournament in Kortrijk meegedaan. Daarna ben ik af en toe eens gaan meetrainen met de kadetten en de eerste ploeg waar ik mij ook heel goed voelde.”

“Ik krijg in Lummen nu de kans om U19 op niveau 1 te spelen. In de eerste ronde willen we met de U19 bovenaan eindigen zodat we in de terugronde tegen de betere U19-teams van het land kunnen spelen. Ik vond dit een enorm moeilijke beslissing want ik had in Dessel echt een geweldig toffe ploeg die mij altijd aanmoedigde. Ik zal zeker elke thuiswedstrijd komen supporteren voor Campinia als ik zelf vrij ben!”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u