Rune Verhellen ruilt na dit seizoen Basket Waregem in voor Kortrijk Spurs.

“Het was tijd voor iets anders”, vertelt Rune Verhellen. “Ik kreeg een mooie aanbieding van Kortrijk Spurs en aangezien ik denk om in Kortrijk te gaan studeren was dit mooi meegenomen.”

“Doelstellingen voor volgend seizoen zijn nooit zeker maar we zullen er zeker het beste van maken. Ik denk dat we een hechte groep zullen worden zowel op als naast het plein. Ik zal mijn best doen om te voldoen aan de verwachtingen van Coach Bert Wyseur. Ik ben er zeker van dat ik geen spijt zal hebben van mijn keuze. Ik ben dankbaar dat ik mijn jeugdopleiding bij Waregem heb gedaan onder enkele goede coachen: Julie Vanwijnsberghe, Etienne Dewaele, Tanja Popivoda en Chris Lannoo.”

Foto Eddy Lippens

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u