Frank De Brucker wordt volgend seizoen de coach van Haantjes Oudenaarde dat promoveerde naar derde klasse.

Daarvoor moet hij wel Sint-Niklaas vaarwel zeggen. “Op 22 februari had ik een afspraak met Sint-Niklase Condors dat ik volgend seizoen de U14 en de B-ploeg in derde provinciale ging coachen, maar als er een aanbod zou komen uit de nationale afdelingen, dat ik dat zeker zou overwegen.”

“Ik was enorm blij en trots toen ik het aanbod kreeg van BBC Haantjes Oudenaarde en ik ben enorm ambitieus en gemotiveerd om aan te slag te kunnen gaan. We beschikken over een sterke groep spelers en de ambitie met dit team is een rustig seizoen afwerken.”

“Met Haantjes Oudenaarde ga ik mijn twintigste seizoen in nationale reeksen coachen. Ik zat drie jaar in tweede nationale met de heren van Duvel Willebroek, één jaar als assistant coach van coach Lucien Van Kersschaever bij Telindus Oostende, tien jaar derde nationale heren met Baasrode, Merksem, Wevelgem, Basket Willebroek, Turnhout en vijf jaar eerste nationale dames bij Boom en Willebroek.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u