Gillian Vannieuwenhuyse trekt na dit seizoen van KB Oostende Bredene naar eersteprovincialer Mibac Middelkerke.

“Ik ging op zoek naar een andere ploeg omdat ik terug op niveau wou spelen. Dit jaar speelde ik bij KB Oostende Bredene in derde provinciale, nadat ik twee jaar in Oostkamp heb gespeeld, en er ook heb geproefd van derde nationale.”

“Het gevoel om echt te moeten vechten ervoor denk ik te vinden in eerste provinciale, bij Middelkerke. Na gesproken te hebben met coach Pieter Matten bleek dat we beiden in dezelfde richting keken en dat maakte de keuze alleen maar makkelijker.”

“Ook kies ik voor Middelkerke omdat het me een leuke en nieuwe uitdaging lijkt. Ik moet me helemaal opnieuw inwerken en bewijzen ten opzichte van de ploegmaten en coach en dan ook mijn spelniveau aanhouden.”

“De doelstellingen die we stellen naar volgend jaar toe zijn nog niet in teamverband besproken, dus het is niet per se eenvoudig om die nu zelf te uiten. Ik denk dat we moeten streven naar een competitief seizoen, waar elke ploeg het zal ontzien om ons over de vloer te krijgen of om bij ons op bezoek te komen. Daarbovenop zou ik zeggen dat the sky the limit is en met een gezonde kern we wel zien hoe we eindigen.”

“Ik kan enkel zeggen dat ik enorm veel zin heb in de nieuwe uitdaging samen met een nieuwe groep! En ook hoop ik dat het seizoen normaal kan starten gezien de corona-omstandigheden.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u