Lars Wostyn ruilt volgend seizoen in eerste provinciale Kortrijk Spurs in voor Holstra Wings Wevelgem-Moorsele.

“Ik was eigenlijk niet echt op zoek naar een nieuwe club aangezien veel vrienden toch in Kortrijk Spurs zaten en we een toffe ploeg met leuke en goede coach Fré Spenninck hadden. Maar nadat coach Steven Deprez mij had uitgenodigd voor een gesprek in Wevelgem was mijn interesse toch wel gewekt.”

“Ik had eerder al drie jaar onder coach Steven gespeeld in Kortrijk dus ik weet wel hoe hij de zaken aanpakt en volg hem in zijn visie. We zullen ook een stevige en verjongde ploeg hebben wat er toch voor zorgt dat je zelf nog progressie maakt en het ook een nieuwe uitdaging is. Het project dat ze in Wevelgem voorstellen lijkt me dus veel belovend. Het is ook leuk om terug een overstap naar Wevelgem te kunnen maken na drie jaar geleden naar Kortrijk te trekken.”

“Twee andere spelers en vrienden, Tibo Spruytte en Jonas De Rycke maakten ook terug de stap van Kortrijk naar Wevelgem dus dit motiveerde mij ook wel. Wevelgem is ook wat dichter bij huis in Menen.”

“Eerste provinciale zal volgend jaar een zeer sterke reeks zijn. Voor iedere club zal het elke week een nieuwe uitdaging zijn. Volgens mij moeten we gewoon elke wedstrijd proberen te winnen. Dan kunnen we rekenen op een mooie eindklassering. Het is moeilijk om daar een cijfer op te plakken, ik wil steeds zo hoog mogelijk eindigen.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u