Stijn Stichelmans ruilt voor volgend seizoen BBC United Ninove in voor promovendus LSV Basket Landen.

“Ik ben werkzaam als country manager bij Swiss Sense en gezien onze winkels het meest verspreid zijn in Limburg, Antwerpen en Brabant ben ik van plan om op korte termijn te gaan wonen in Vlaams-Brabant op de grens met Limburg. Gezien basket mijn grootste passie is heb ik besloten om mijn hobby ook in die regio verder te zetten.”

“Ik wilde ook heel graag op een hoger niveau spelen en dus ging ik op zoek naar een ploeg die promoveerde van eerste provinciale naar tweede landelijke. Het werd uiteindelijk LSV Basket Landen onder leiding van coach Sven Manghelinckx.”

“In de laatste vijf jaar bij BBC United Ninove was ik de aanvoerder van de herenploeg en we promoveerden in die tijd maar liefst vier keer. Dat was alleen maar mogelijk door het sterke beleid van voorzitter Jan Benoot en ondervoorzitter Luc De Jonge. Het doet dan ook veel pijn om zo’n intieme en familiale club te verlaten. Maar met de komst van twee sterke aanwinsten als Steven Vlasschaert en Wim De Smet zal Ninove sterker dan ooit presteren.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u