Tesse Kapenga kwam dit seizoen door een blessure niet tot spelen, maar is helemaal klaar om volgend seizoen bij landskampioen Castors Braine haar dromen na te streven.

“Castors Braine heeft me gevraagd of ik volgend seizoen bij hen wou spelen”, vertelt Tesse Kapenga. “Ik heb er voor gekozen om naar deze ploeg te gaan om tussen professionele speelster te kunnen spelen en om mee te draaien in de Europese competitie. Daarnaast was het een goed moment omdat ik mijn studiekeuze moet maken.”

“Volgens mij zijn de doelstellingen voor volgend jaar om opnieuw kampioen te spelen, de beker te winnen en een goed seizoen te draaien in de Euroleague. De 10 jaar dat ik bij Kortrijk heb gespeeld, heb ik heel veel heb geleerd en ik ben hen dan ook dankbaar voor alle kansen die ik daar kreeg. Na een jaar geblesseerd geweest te zijn, kijk ik enorm hard uit naar een nieuw seizoen.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u