Thibaut Platteeuw maakt in het tussenseizoen de overstap van de Oostendse basketbalschool en tweedeklasser KB Gistel Oostende naar Falco Gent in Top Division Two.

“Na de overstap gemaakt te hebben van KBBC De Panne naar BC Oostende heb ik mijn ambities in het basket sterk kunnen verruimen”, vertelt Thibaut Platteeuw. “Vanaf de eerste dag dat ik in Oostende aankwam, werd in mij geloofd en werd ik ook een betere speler. Daarom wens ik al mijn coachen te bedanken voor de inzet en het geduld die ze met mij hadden.”

“Persoonlijk ben ik nooit op zoek gegaan naar een andere club gezien ik geloofde in en ook mijn hart lag bij BC Oostende. Aangezien het seizoen 2019-2020 wat anders uitdraaide dan ik verwacht en verhoopt had en ik plots een aanbieding kreeg om naar Falco Gent te gaan heb ik deze kans na lang nadenken met overtuiging genomen. Volgens mij gelooft mijn toekomstige coaching staff sterk in mij en zal ik mijn ambities om verder te groeien daar gedreven en vakkundig ondersteund kunnen waar maken.”

“Mijn droom is nog steeds om te kunnen aantreden in eerste klasse en dus zal ik mij dan ook voor tweehonderd procent inzetten om via de Falco-springplank deze droom eventueel waar te maken. Volgend schooljaar ga ik studeren in Gent en zal er dus geen verplaatsingstijd verspild worden wat enkel in mijn voordeel zal spelen om zoveel mogelijk te trainen en mij maximaal in te zetten voor de ploeg en mijn persoonlijke progressie.”

“Ik hoop dat ik volgend seizoen gespaard kan blijven van blessures, wij allen kunnen gezond blijven en dat de competitie op een normale wijze kan doorgaan ondanks deze bizarre tijden. Samen met de ploeg van Falco Gent zal ik proberen er het beste van te maken en pogen om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen en wie weet eventueel kampioen te spelen bij zowel de U21 op niveau 1 als bij de eerste ploeg in Top Division Two. In ieder geval verlang ik naar de nieuwe start met een groep vrienden die zullen vechten voor elkaar.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u