Donovan Walasiak is één van de nieuwe spelers bij het gepromoveerde Kortrijk Spurs. Hij komt over van derdeklasser Nivelles.

“Ik was niet speciaal op zoek naar een nieuwe uitdaging”, vertelt Donovan Walasiak. “Ik beëindigde net mijn opleiding en ik wil als sportleraar aan de slag gaan. Het was dus het ideale moment om van ploeg te veranderen en toen Kortrijk Spurs me hun project voorstelde, heb ik niet lang gewacht om ja te zeggen.”

“Kortrijk heeft een sterk team, dat hebben ze bewezen met hun eerste plaats in Top Division Two. Ik speelde enkele seizoenen tegen hen in deze reeks en ik kan een goede match met hen zijn. Na een promotie is het belangrijk om zo snel mogelijk zekerheid te hebben over het behoud en dan zien we wel wat ons volgende doel wordt. Ik probeer mijn kwaliteiten ten dienste van het team te stellen en me te integreren in het collectief.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u