Giebe Debo ruilt tweedelandelijker Gent-Oost Eagles voor neo-derdeklasser Haantjes Oudenaarde.

“Ik was niet bewust op zoek naar een nieuwe ploeg, gezien ik mij enorm amuseerde bij Gent-Oost Eagles”, klinkt het bij Giebe Debo. “Eagles is in in Oost-Vlaanderen namelijk dé ploeg wat betreft de combinatie van topssfeer en sportief succes. Ik hou dan ook veel goede vrienden over aan mijn periode bij Eagles. Maar een kans om in derde klasse te spelen kan ik niet afwijzen.”

“Ik ben dan ook zeer dankbaar aan Oudenaarde en kijk echt uit naar de uitdaging. Ik ben zelf ambitieus en heb het gevoel dat Oudenaarde dat ook is, zowel spelers als coaching staff en bestuur. Daarom ben ik ervan overtuigd dat het een topseizoen wordt zowel op als naast het veld.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u