Ook volgend seizoen is Cedric Berquin bij KBBC Oostkamp actief in Top Division Two.

“Het seizoen werd op een vreemde manier afgesloten”, zegt Cedric Berquin. “We hebben met Oostkamp wel een goed seizoen gespeeld. We zijn het seizoen gestart met een minder brede kern dan het jaar voordien en meer jeugdspelers die de kans hebben gekregen om zich te ontplooien.”

“We hadden dan ook als ambitie om top vijf te spelen wat ons gelukt is en we geëindigd zijn op de vierde plaats. Maar we hebben toch een paar jammerlijke nederlagen van voor Nieuwjaar in de terugronde wel kunnen winnen en misschien had er zelfs een derde plek voor ons ingezeten.”

“Ik heb dit jaar nog een contract getekend voor twee jaar bij Oostkamp, het is een leuke club met een aangenaam bestuur en zeer enthousiaste medewerkers. Ik denk dat we dit jaar toch zeker voor minimum dezelfde ambitie moeten gaan en gewoon vechten voor iedere match tot het einde.”

“Organisatorisch is het voor mij een betere optie geweest dat de basket gestopt is in deze tijd, want ikzelf werk in de zorgsector. Al tien jaar ben ik aan de slag in het operatiekwartier in het Az-Sint Jan in Oostende. Met de pandemie draai ik extra mee op de gewone afdeling en covid-afdeling intensieve zorgen.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u