Hannelore De Naeyer verlaat Jeugd Gentson en keert terug naar het oude vertrouwde Sint-Niklase Condors.

“Ik heb heel mijn jeugd en eerste jaren altijd al bij Sint-Niklaas gespeeld”, vertelt Hannelore De Naeyer. “Tot mijn 17 jaar. Dan ben ik in Gent gaan studeren en had ik nood aan een nieuwe uitdaging op hoger niveau. Ik speelde in eerste landelijke voor vier seizoenen.”

“Vorig jaar ben ik beginnen werken en merkte ik al snel waar mijn prioriteiten lagen. Mijn combinatie met werk in de vastgoedsector en vier keer trainen per week was onmogelijk te combineren waardoor ik vorig seizoen vier maand ben gestopt met spelen. Toen heb ik de draad terug opgenomen in de C-ploeg van Gentson.”

“Voor komend seizoen had ik nood aan een nieuwe wind om weer plezier in het spel te hebben. Ik ken de ploeg nog van vroeger en de sfeer en het thuisgevoel blijft aanwezig. Voor volgend seizoen hoop ik voornamelijk op een leuk seizoen waar iedereen zich goed voelt in de ploeg waar de jonge meisjes ook veel kunnen bijleren. Liefst ergens bovenaan eindigen maar ik denk dat het midden van de klassering ook al mooi is.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u