Jienke De Leyn vertrekt bij Basket Namur Capitale en komt volgend seizoen voor RBC Pepinster uit.

“Ik wou graag blijven bij Namen, maar had jammer genoeg geen andere keuze”, klinkt het bij Jienke De Leyn. “Vanaf het eerste gesprek had ik al een goed gevoel. De club RBC Pepinster is heel ambitieus met een duidelijke visie en ik kon mij daar perfect in vinden.”

“Ik ben coach Philip Mestdagh enorm dankbaar om mij twee jaar geleden te vragen voor Basket Namur Capitale. Dankzij hem heb ik met veel goeie professionele speelsters kunnen samenwerken en hierdoor ook stappen gezet. Ik heb van hem als coach enorm veel geleerd en zal dit altijd met mij meenemen. Op vlak van mijn individuele ontwikkeling ben ik Corodo enorm dankbaar. Wij werken al 6 jaar samen en hierdoor kan ik mijzelf steeds uitdagen in een positieve omgeving.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u