Cederik Benoot ruilt in het tussenseizoen Kortrijk Spurs in voor Melco Ieper.

“Zelf was ik nog niet actief op zoek naar een andere ploeg, mijn focus lag op een sterke terugronde spelen in Kortrijk”, vertelt Cederik Benoot. “Ik wil via deze weg ook nog eens Kortrijk Spurs bedanken voor de voorbije twee seizoenen. Toen ik een aantal jaren terug vertrok bij Melco was het zeker met de bedoeling om op termijn terug te keren indien de kans zich voordeed en de omstandigheden juist waren.”

“Met een volgens mij goed uitgebalanceerd team en met Frederik Geldof als coach leken deze omstandigheden alvast ideaal, dus was mijn keuze snel gemaakt. Ook opnieuw in eigen stad op een paar minuten van m’n deur kunnen spelen, waardoor ik terug een keertje meer zal trainen, is top.”

“Over doelstellingen kan ik mij nog niet uitspreken, daarvoor ken ik de teams uit de reeks niet genoeg maar we gaan alvast proberen om de goede resultaten uit de terugronde van het afgelopen seizoen verder te zetten volgend seizoen. Ik kijk enorm uit naar het seizoensbegin, onder andere om heel wat bekende gezichten terug te zien.”

Foto Mario Verhaeghe

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u