In Top Division Two trekt Gaetan Hertay van BC Sprimont naar Basket Tongeren.

“Ik verlaat Sprimont om met mijn broer Yoann te spelen in Tongeren”, vertelt Gaetan Hertay. “Het is een droom die we al meerdere seizoenen samen hadden. Ik hoor veel goeds over Tongeren, in Wallonië hebben ze een heel goede reputatie. Olivier Matray en coach Battocchio en uiteraard ook mijn broer hebben me met succes weten te overtuigen.”

“Tegen Tongeren heb ik al meerdere keren in het kampioenschap gespeeld. Ze spelen al enkele jaren in de top drie en ik denk dat dit ook volgend seizoen kan lukken. Hopelijk gooit de coronacrisis niet te veel roet in het eten voor de start van het nieuwe seizoen, maar gezondheid blijft nog altijd veel belangrijker. Ik kan niet wachten om mijn nieuwe club en ploegmakkers te ontdekken, ook al ken ik er enkele al goed.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u