Joris Vanhaverbeke blijft ook volgend seizoen zowel bij Melco Ieper A en B actief.

“Afgelopen seizoen is jammerlijk vervroegd geëindigd”, vertelt Vanhaverbeke. “Zeker voor de A-ploeg die een prachtig seizoen aan het spelen was is dit extreem jammer. Met nog maar één verloren match waren we nog in de running voor zowel de Beker van Vlaanderen als het kampioenschap. Spijtig dat dit allemaal anders is verloren, want het had een zeer mooie beloning kunnen worden voor het sterke seizoen van coach Bruce Minne en de ganse ploeg.”

“Met Melco B legden we ook een mooi parcours af, waardoor we, mijn inziens terecht, in de top vijf geëindigd zijn. Ik ben coach Pedro Decrock zeer dankbaar voor zijn vele tijd die hij in het Ieperse basket steekt en de kansen die hij me gegeven heeft afgelopen seizoen. Voor volgend jaar mogen we met de nieuwe coach Frederic rekenen op een nieuwe wind.”

“Ik ken ‘Fre’ nog van tijdens mijn twee seizoenen bij KB Gistel Oostende en kijk dan ook uit naar het nieuwe seizoen. Bij Melco B verwelkomen Cederik Benoot van Kortrijk Spurs en Alex Delaey van de eigen C-ploeg, terwijl we afscheid nemen van kapitein Jens Deleye en Tomas Van Eecke. Zij gaan bij onze C-ploeg spelen. Ook Alex Vandermeersch verlaat ons, hij trekt naar BBCP Heuvelland. Met deze ploeg mogen we dan ook opnieuw de top vijf als doelstelling stellen voor volgend seizoen.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u