Seppe Vernaeve komt ook volgend seizoen voor Panters Baasrode uit.

“Het seizoen werd helaas op een mindere manier afgesloten. Wij speelden met Baasrode een heel mooi seizoen aan de kop van het klassement in tweede landelijke. We hebben mooie dingen laten zien en vóóral ook getoond dat we konden groeien als ploeg met toch een jonge kern. Het orgelpunt kwam er op en tegen Racing Brugge. Wij konden hen hun enige verlieswedstrijd van het seizoen aansmeren na een propagandamatch. Nadien verloren wij jammer genoeg onze tweede plaats na ‘uitschuivers’ tegen Gent Oost-Eagles en Okapi Aalstar. In dat opzicht is het jammer, want wij waren gebrand om ons seizoen in schoonheid te eindigen en nog een sterke reeks neer te zetten. De hele situatie gaf ons een lesje in nederigheid, maar we kunnen zeggen dat we grote en goede stappen hebben gezet.”

“Wat het volgende seizoen betreft, gezien de kern bijna volledig gelijk blijft, zijn onze ambities niet minder dan dit seizoen. Wij zijn een jaartje ouder, matuurder, dus de top vijf moet zeker haalbaar zijn. Verder is het prachtig om te zien hoe Baasrode steeds opnieuw probeert en erin slaagt, om eigen jeugd te laten doorstromen. Ook dat is opnieuw een doelstelling op zich. En uiteraard hopen opnieuw op onze talrijke achterban.”

“Voor mezelf was het een makkelijke keuze om voor het vierde jaar op rij te kiezen voor Baasrode. Ondanks de afstand voor mij. Ik zit daar echt goed, een familieclub die me veel kansen geeft en gelooft in de spelers. Ik kijk dan ook echt uit naar de start van het nieuwe seizoen en zal er opnieuw staan als kapitein van de ploeg om iedereen te proberen te helpen bij onze ambities en dan zien we wedstrijd per wedstrijd hoe hoog die kunnen zijn in de top vijf.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u