Lut De Meyer blijft ook volgend seizoen vice-kampioen Sint-Katelijne-Waver trouw.

“Het seizoen werd inderdaad op een vreemde manier afgesloten”, bevestigt De Meyer. “Ik vond het zeer jammer, natuurlijk is het ook wel verstaanbaar gezien de situatie. Maar er zat nog zoveel meer in. We gingen volop meegaan in de titelstrijd, hadden net tegen Castors Braine gewonnen ook, dus was wel echt heel jammer dat we het niet konden afmaken het seizoen. Maar op zich ben ik wel zeer tevreden met het seizoen dat we gespeeld hebben, ook Europees hebben we mooie resultaten gehaald. Een mooie tweede plaats in de competitie, al had ik heel graag voor de hoogste plek gegaan.”

Ik blijf nog steeds bij SKW volgend seizoen. We kunnen nog veel bereiken met deze jonge spelersgroep. De doelstellingen van volgend seizoen zullen weer zijn om mee te spelen voor de titel in de competitie, ook de beker zou ik graag naar SKW halen. Europees zou het mooi zijn om ook dit jaar een ronde verder te raken in de Eurocup.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u