Ryan Surmont kon met Racing Brugge in tweede landelijke net voor de stopzetting van de competitie de titel binnenhalen.

“Voor ons is het seizoen super geëindigd”, vertelt Surmont. “Het weekend voor de lockdown zijn wij kampioen gespeeld. Ook al noemt de bond ons zo niet, wij doen dat alvast wel. De titelviering was tenslotte al achter de rug. Volgend seizoen treden we dus aan in eerste landelijke.”

“Het is een grote stap, dat weten we, zeker door het vertrek van een van de dragende spelers. Een goede voorbereiding en een goede start zullen de sleutel zijn tot een goed seizoen. Wij mikken op middenmoot. Het gaat erom het behoud zo snel mogelijk af te dwingen en dan vrij te spelen en te sleutelen waar mogelijk voor de toekomst.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u