Hij had zijn afscheid al aangekondigd, maar door de coronacrisis doet Alexander Albrecht er voor Avanti Brugge nog een jaartje bij.

“Het is weer een tof seizoen geweest, gelukkig nog net op de valreep kampioen gespeeld”, vertelt Albrecht. “Wel heel vreemd: We spelen de zondag kampioen met een groot feest nadien en de dinsdag hadden we rust en de donderdag zaten we al in lockdown, we zagen elkaar dus niet meer terug!”

“Ik heb mijn woord nog niet officieel gegeven maar normaal gezien sluit ik mij aan bij de Two en blijf ik op de lijst van de One voor mochten er daar twee guards uitvallen met blessure. Veel plezier hebben en zoals altijd zoveel mogelijk winnen wordt ook volgend jaar de ambitie. In dergelijke coronatijden beseffen we nog eens extra goed dat het een voorrecht is basket te kunnen en mogen spelen.”

“Ik vond het super dat ik nog een jaar onder Werner Rotsaert heb kunnen spelen, dat was een weerzien na meer dan tien jaar. Tof ook dat ik nog heb kunnen samenspelen met ploegmaats van Racing Brugge, terwijl we nu al jaren in andere ploegen zaten: Sam Allemeersch, Dries Rotsaert. En ik ben ook heel blij dat ik met enkelen van de eerste dag van het nieuwe Avanti-tijdperk deze periode van 4 jaar provinciale met vier titels heb kunnen volmaken: Jens Rappé, Kristof Vandekerckhove, Manu Verhaeghe en Daan Chielens.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u