Arend Titeca verlaat de Oostendse basketbalschool en gaat volgend seizoen in eerste landelijke spelen bij Racing Brugge.

Titeca begon zijn basketbalcarrière bij Mibac Middelkerke en maakte later de overstap naar Filou Oostende. Nu verlaat hij de basketbalschool voor Racing Brugge.

“Ik ging op zoek naar een nieuwe ploeg omdat ik volgend jaar verder studeer en dit niet wou combineren met acht keer trainen per week. Racing Brugge is een zeer goede optie omdat het niet al te ver is van Gent, waar ik ga studeren. Ook zijn het minder trainingen waar ik naar op zoek was. Wat de doelstellingen zijn van mijn nieuwe team, weet ik niet precies. De ploeg is net overgegaan naar eerste landelijke, dus de bedoeling is denk ik om zeker niet te degraderen, gewoon zo goed mogelijk presteren. Ik probeer nog steeds te evalueren en beter te worden.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u