Omwille van zijn studies maakt Bram Van Cauwenbergh de overstap van Hades Kiewit naar Landen.

“Aangezien ik dit jaar afstudeer in de richting wetenschappen wiskunde en volgend jaar naar de universiteit in Leuven ga werd het moeilijk voor mij om zowel basket en studies te combineren”, vertelt Bram Van Cauwenbergh. “Ik woon namelijk in Landen en ik speelde in Hasselt, die verplaatsing nam dus vrij veel tijd in beslag. Ik wilde graag op hetzelfde niveau blijven basketten en toen Landen mij contacteerde leek dat de beste oplossing.”

“Ik heb zes jaar in Hasselt gespeeld dus dat was zeker geen makkelijke beslissing. Landen speelde dit jaar kampioen en gaat volgend jaar dus in tweede landelijke spelen, het niveau dat ik dit jaar al in Hades speelde. Ik heb tot mijn 12 jaar in Landen gespeeld en ik woon daar, dus dat is allemaal makkelijker te combineren met mijn studies.”

“Landen gaat op van eerste provinciale naar tweede landelijke, ik denk dan ook dat het een goede test zal worden voor dit team. Het is natuurlijk niet gemakkelijk wellicht, maar we zien wel waar we uitkomen.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u