Thessaloniki schuift zichzelf naar voren als grote kandidaat om de eindfase van de EuroLeague te organiseren.

Het Griekse Thessaloniki wil de eindfase van het seizoen van de EuroLeague organiseren. Burgemeester Konstantinos Zervas zou daarvoor al nauwe contacten met de EuroLeague gehad hebben. De Nick Galis Sporthal en de PAOK Sports Arena zouden voor de EuroLeague ter beschikking staan.

Ook Keulen, Athene, Belgrado en Kaunas stelden zich al kandidaat om de overige wedstrijden en de eindfase van de EuroLeague te organiseren.

In Griekenland geven ze ook de zekerheid dat er fans aanwezig kunnen zijn op de wedstrijden, iets wat de EuroLeague wellicht niet zal doen. De eindfase zou in totaal 18 ploegen naar een bepaalde locatie brengen. Niet alleen de laatste wedstrijden van de reguliere competitie zouden er afgewerkt worden, maar ook het nieuw in elkaar gestoken Final Eight toernooi. Dit zou moeten plaatsvinden tussen 4 en 26 juli van dit jaar.

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u