De 15-jarige Julie Druppel maak de overstap van Notre Dame Leuven naar Asse-Ternat.

“Zelf was ik niet echt op zoek naar een andere ploeg, maar in Notre Dame Leuven ging het komend seizoen niet gemakkelijk worden”, vertelt Julie Druppel.” Het vertrek van mijn coach Ewout Himpe bracht veel onzekerheid, zeker omdat ik er zo’n goede band mee had. Lara Moucheron & Julie Vanloo hebben contact opgenomen en vertelden over hun nieuwe project in Asse Ternat. Ik kon er mee spelen in een U19-ploeg op niveau 1 en er kwamen ook kansen voor de ploeg in tweede landelijke.”

“Door deze goede aanbieding die ook eventuele kansen kon geven om mee te spelen met een seniorenploeg hebben we toegezegd. In het team van volgend seizoen gaat individuele vooruitgang centraal staan. Ze willen onze individuele skills verbeteren en natuurlijk ook de capaciteiten van ieder individu als teamspeelster. Zelf ben ik heel dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen in Notre Dame Leuven en kijk ik uit naar deze nieuwe ervaring!”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u